​Vi er medlem af Glarmesterlauget

​Vi er medlem af Glarmesterlauget

Brusedør i glas i fremragende kvalitet

Søger du moderne forandringer i badeværelset, er en brusedør i glas løsningen. Vi leverer bredt i både Roskilde, Ringsted, Sorø og på resten af Sjælland, hvor vi tilbyder stilsikre brusedøre til alle uanset behov og smag.

Som glarmester med fokus på god service og kvalitet udfører vi små og store opgaver, der både tilbydes til private og erhverv. Hvis du har brug for en større forandring på badeværelset eller blot at få frisket din brusekabine op, kan du hos os få en bruseafskærmning i glas i god kvalitet til fornuftige priser.

Stilsikkert badeværelse med en brusedør i glas

​Med leveringsdygtighed i stort set alle typer glas sørger vi for at levere bruseafskærmning til lige præcis dine behov. Med en brusedør i glas får du et stilsikkert badeværelse, der synes større og har mere rummelighed.

Med en brusedør i glas skaber du et moderne badeværelse, hvor der er fokus på en minimalistisk stil, der sikres med det transparente look.

Hvad koster en glasdør på badeværelset?

Priserne er meget varierende og afhænger af, hvilken type glas, samt hvor stort projektets omfang er, så hvis du ønsker en konkret pris på netop dit projekt, er du velkommen til at kontakte os. ​

Så hvis du er interesseret i at pifte badeværelset op med en brusedør i glas i god kvalitet og til en fornuftig pris, så kontakt os for et uforpligtende møde og hør nærmere om dine muligheder.

Vi kan kontaktes på telefon 59 18 88 42 eller e-mail info@jlglas.dk, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Se eksempler herunder på tidligere projekter:​

Vil du have et gratis vinduestjek?

Udfyld felterne herunder:​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Små 5​ stjerner på håndværker.dk

Vurderet på baggrund af 9 anmeldelser

Firma

JL Glas v/Glarmester Jan Larsen

CVR: 27585647​

Kontakt

Telefon: 59 18 88 42

E-mail: info@jlglas.dk