​Vi er medlem af Glarmesterlauget

​Vi er medlem af Glarmesterlauget

Drivhusglas i alle størrelser

Hos JL Glas finder du drivhusglas i høj kvalitet til fornuftige priser. Med leveringsdygtighed i Roskilde, Ringsted, Sorø og omegn fungerer vi som din vestsjællandske glarmester til både private og erhverv. Vi tilbyder stort set alle typer glas samt termoruder, der virker isolerende og eksisterer i forskellige energiklasser.

God service og høj kvalitet til fornuftige, lave priser er et hovedfokus hos os. Netop derfor kan du få opmåling, tilbud og vinduestjek ved os helt uden omkostninger. På denne måde indhenter du nemt og hurtigt et tilbud på drivhusglas hos os, der giver de bedste forudsætninger for de pågældende afgrøder i drivhuset.

Imødekom dine behov med fremragende drivhusglas

​Uanset om drivhusglassene skal bruges i industriøjemed eller til privat brug, er det vigtigt, at de imødekommer dine behov. Nogle afgrøder kan have brug for mere varme og isolering end andre, hvilket opnås gennem bestemte ruder.

Desuden kan drivhuset også bruges som en slags havestue, hvor det skal være muligt at opholde sig hele året rundt. Her er det en god idé at anskaffe sig drivhusglas, der har god isolering, så der ikke forekommer store varmetab ved eksempelvis opvarmning i vintermånederne.

Omkostningerne ved drivhusglas og montering heraf varierer naturligvis alt efter omfanget af det pågældende projekt. Desuden er rudetypen og størrelsen også en væsentlig faktor, når det kommer til prisen. Leveringsomkostningerne afhænger ligeledes af, hvor meget der skal transporteres samt adressen på leveringsstedet.

Kontakt os og få et godt tilbud

​Er du interesseret i et godt tilbud på drivhusglas, der er i høj kvalitet og passer til dine behov, er du kommet til det rette sted. Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi fremlægger dine muligheder på baggrund af dine krav og muligheder.

Kontakt os på telefon ​59 18 88 42 eller e-mail info@jlglas.dk og hør nærmere.

Vil du have et gratis vinduestjek?

Udfyld felterne herunder:​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Små 5​ stjerner på håndværker.dk

Vurderet på baggrund af 9 anmeldelser

Firma

JL Glas v/Glarmester Jan Larsen

CVR: 27585647​

Kontakt

Telefon: 59 18 88 42

E-mail: info@jlglas.dk