​Vi er medlem af Glarmesterlauget

​Vi er medlem af Glarmesterlauget

Glasafskærmning i høj kvalitet hos leveringsdygtige fagfolk

Der findes et utal af smarte løsninger på afskærmning i glas til både indendørs og udendørs brug. Hos vores eksperter, der både leverer i Roskilde, Ringsted, Sorø og omegn, finder du mange forskellige typer af glasafskærmning til blandt andet badeværelse eller terrasse i høj kvalitet til lave priser.

Som professionel glarmester er der fokus på god service, hvilket blandt andet udføres i form af levering af adskillige typer glas i forskellige isoleringer. Desuden leveres der både til private og erhverv, samtidig med at afskærmninger i glas udføres efter specialmål, der passer til dine ønsker og opfylder dine behov.

Skab et moderne og sikkert hjem med glasafskærmning

​Den skandinaviske stil, som er i fokus med rene linjer og minimalisme, muliggøres ligeledes med afskærmning i glas, der skaber en illusion af mere rummelighed og renhed med sit transparente udseende.

Denne form for afskærmning er meget anvendelig og kan bruges i rigtig mange henseender, som ved eksempelvis trapper, i bruseniche, i køkkenet, i haven og lignende. 

​Samtidig med at en glasafskærmning bidrager til et stilsikkert hjem, skaber den også tryghed og sikkerhed, hvilket blandt andet er særligt brugbart ved ovenstående eksempler.

Prisen på afskærmning i glas er varierende og afhænger af projektets omfang på baggrund af dine behov. Typen og mængden af glas påvirker også prisen, der dog altid er fornuftig, så alle og enhver kan følge med.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

​Hvis du vil høre nærmere om dine muligheder for glasafskærmning, eller hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på telefon 59 18 88 42 eller e-mail info@jlglas.dk.

Vi kommer gerne forbi til et gratis og uforpligtende møde, hvor du kan få yderligere information om, hvad vi tilbyder, og hvordan vi bedst imødekommer dine krav. 

Vi glæder os til at stå for glasafskærmning hos dig.

Vil du have et gratis vinduestjek?

Udfyld felterne herunder:​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Små 5​ stjerner på håndværker.dk

Vurderet på baggrund af 9 anmeldelser

Firma

JL Glas v/Glarmester Jan Larsen

CVR: 27585647​

Kontakt

Telefon: 59 18 88 42

E-mail: info@jlglas.dk