​Vi er medlem af Glarmesterlauget

​Vi er medlem af Glarmesterlauget

Montering af døre hos professionel montør

Bor du i Roskilde, Ringsted, Sorø eller omegn, og har du brug for hjælp til montering af døre, er din vestsjællandske glarmester JL Glas klar med et godt tilbud og professionel assistance. Nye døre er ofte nødvendige i forbindelse med nybyggeri eller udskiftning.

Vi tilbyder lave, fornuftige priser uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet. Desuden udfører vi gratis opmåling, tilbud og tjek, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du trænger til en udskiftning af døre. På denne måde får du hjælp til montering af døre uden store omkostninger og overraskelser.

Sådan sikrer vi en professionel udskiftning af døre

​Hvis du ønsker en flot og langtidsholdbar løsning, når du skal have monteret dine døre, er vi det rette valg. Med fokus på detaljerne og kundernes ønsker, sikrer vi professionalisme og tilfredshed. Døre kan desuden købes hos os og leveres direkte til din adresse, hvorefter vi tager os af monteringen.

Der findes mange fordele ved at udskifte de gamle døre og montere nye. En af disse fordele er en bedre isolering, der mindsker varmetabet, og som gør dit energiforbrug mere miljø- og økonomivenligt.

Hvad koster montering af døre?

Prisen afhænger blandt andet af, hvor mange døre der skal monteres, samt hvilken slags døre der er tale om. Uanset opgavens størrelse, har vi konkurrencedygtige priser.

​Er du interesseret i få professionel hjælp til udskiftning af indvendige døre eller montering af døre udvendigt fra os, så kontakt os og hør nærmere om dine muligheder. Du får et uforpligtende tilbud, der er tilpasset dine behov og krav. Få ligeledes yderligere information om, hvilke produkter vi kan tilbyde dig.

Kontakt os på telefon 59 18 88 42 eller e-mail ​info@jlglas.dk, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vil du have et gratis vinduestjek?

Udfyld felterne herunder:​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Små 5​ stjerner på håndværker.dk

Vurderet på baggrund af 9 anmeldelser

Firma

JL Glas v/Glarmester Jan Larsen

CVR: 27585647​

Kontakt

Telefon: 59 18 88 42

E-mail: info@jlglas.dk