​Vi er medlem af Glarmesterlauget

​Vi er medlem af Glarmesterlauget

Montering af vinduer til fordelagtige priser

Skal dine vinduer monteres, er JL Glas det oplagte valg. 

​Hvad enten det er en privatbolig eller et erhvervsbyggeri, kan vi stå for udskiftning af vinduer i blandt andet Roskilde, Ringsted og Sorø, eller hvor der ellers måtte være behov for vores ekspertise.

Lav varmeregning ved montering af vinduer

Hvad enten der er tale om montering af vinduer i et nybyggeri eller i en ældre bolig, står vi altid klar som din montør og rådgiver. Især i gamle bygninger kan der være mange fordele ved at få monteret nye vinduer.

Du opnår en bedre isolering og dermed også en lavere varmeregning. Dertil kommer et meget bedre indeklima og et bedre helbred som følge deraf.

Vinduesmontering med lang holdbarhed

​Vælg JL Glas som samarbejdspartner, hvis du ønsker en langtidsholdbar og flot løsning, hvor bygningens helhed er tænkt ind. Når vi udfører montering af vinduer, arbejder vi med fokus på detaljerne – hver gang.​

Hvad koster udskiftning af vinduer?

​Vores priser på udskiftning og montering af vinduer afhænger blandt andet af, om der er tale om vinduer efter mål eller en standardløsning. Vores leverandør er KPK vinduer.

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning og montering af vinduer

​Er vi din næste samarbejdspartner, er du i helt trygge og gode hænder. Vi leverer altid gode resultater både ved montering af vinduer, men også ved salg og rådgivning. 

Du er velkommen til at ringe på telefonen 59 18 88 42​ eller skrive til os på e-mail info@jlglas.dk for at høre mere eller for at indhente et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at stå for udskiftning af dine vinduer.

Vil du have et gratis vinduestjek?

Udfyld felterne herunder:​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Små 5​ stjerner på håndværker.dk

Vurderet på baggrund af 9 anmeldelser

Firma

JL Glas v/Glarmester Jan Larsen

CVR: 27585647​

Kontakt

Telefon: 59 18 88 42

E-mail: info@jlglas.dk