​Vi er medlem af Glarmesterlauget

​Vi er medlem af Glarmesterlauget

Sikkerhedsglas og sikringsglas tilbydes

​​Hos JL Glas er vi eksperter i sikringsglas og sikkerhedsglas, hvor vi servicerer kunder i blandt andet Roskilde, Ringsted og Sorø.

Sikkerhedsglas kan eksempelvis bruges i bygninger og i biler som en øget personsikkerhed og som sikkerhed mod indbrud, hærværk og skud.

Mange muligheder inden for sikkerhedsglas

​Har du behov for glas på vandrette flader, kan sikringsglas være en god løsning, da det for eksempel kan holde til et hårdt fald uden, personen falder igennem.

Glasset er hærdet eller lamineret for at styrke holdbarheden. En alternativ løsning er trådglas, der indeholder et tyndt ståltrådnet, som holder glasstykkerne sammen, hvis glasset sprækker.

​​​Der er med andre ord rigtig mange muligheder, hvad angår sikkerhedsglas, og vi rådgiver gerne, så du får præcis den løsning, der passer bedst til dig.

Kontakt os for mere information

Mange års erfaring inden for sikkerhedsglas i Roskilde, Ringsted, Sorø og omegn har givet os en særlig viden, som kommer vores kunder til gode. Vi har set mange ting, og derved vi, hvad der virker, og hvad der ikke gør.

Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning inden for sikkerhedsglas. Kontakt os på telefon 59 18 88 42 eller på vores mail info@jlglas.dk.​

Vil du have et gratis vinduestjek?

Udfyld felterne herunder:​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Små 5​ stjerner på håndværker.dk

Vurderet på baggrund af 9 anmeldelser

Firma

JL Glas v/Glarmester Jan Larsen

CVR: 27585647​

Kontakt

Telefon: 59 18 88 42

E-mail: info@jlglas.dk