​Vi er medlem af Glarmesterlauget

​Vi er medlem af Glarmesterlauget

Spejle på mål til en attraktiv pris

Drømmer du om et stort spejl efter specialmål, eller har du en flot ramme, som du gerne vil indsætte et spejl i? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos JL Glas tilbyder vi nemlig spejle på mål, og vi kører både ud til privatkunder og erhvervskunder i Roskilde, Ringsted, Sorø og det meste af Sjælland.

Vi har ingen størrelsesbegrænsning på spejle på mål

Vi skærer nye spejle efter mål, og vi har ingen maksimal grænse for, hvor stort spejlet kan være. Vi skræddersyr en løsning, der passer lige præcis til dine ønsker.​ Vi lægger altid stor vægt på, at vores kunder får god service hos os, og samtidig er det også meget vigtigt for os at vælge materialer i en høj kvalitet.

På trods af den høje kvalitet i alt vores udførte arbejde, sørger vi altid for at give vores kunder en billig pris på opgaven.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på spejle på mål, så hører vi meget gerne fra dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 59 18 88 42, men du kan også skrive til vores e-mail info@jlglas.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Vil du have et gratis vinduestjek?

Udfyld felterne herunder:​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Små 5​ stjerner på håndværker.dk

Vurderet på baggrund af 9 anmeldelser

Firma

JL Glas v/Glarmester Jan Larsen

CVR: 27585647​

Kontakt

Telefon: 59 18 88 42

E-mail: info@jlglas.dk